Verlag Dashöfer eČasopisi Seminarji Konference
Registracija na brezplačni e-časopis
Input:

Kaj so e-časopisi?

Dovolite, da spremembe v zakonodaji za vas spremljamo v uredništvih založbe Verlag Dashöfer. S pomočjo brezplačnih e-časopisov boste enkrat mesečno prejeli informacije o zakonskih spremembah, novih primerih iz prakse in opozorilih na posebnosti z različnih področij.

Zakaj se registrirati?

Registracija na e-časopis je brezplačna, omogoča pa vam stalno obveščenost na različnih strokovnih področjih. S seznama izberite e-časopise s področij, ki vas zanimajo, in se v spodnjem obrazcu nanje naročite.

Na katere e-časopise se lahko naročite?


Davki in računovodstvo


E-časopis Davki in računovodstvo vas obvešča o novostih in spremembah v zakonodaji, ki ureja področje dohodnine, DDPO, DDV, drugih dajatev in računovodstva. Izhaja 1x mesečno.


Obračun plač in personalistika


E-časopis Obračun plač in personalistika vam prinaša izbor aktualnih informacij s področja obračunavanja dohodka iz zaposlitve, delovnega prava ter varnosti in zdravja na delovnem mestu. Izhaja 1x mesečno.


Pravna pisarna


E-časopis Pravna pisarna je vaš obveščevalec na področju pravno pravilnega in učinkovitega poslovanja podjetja. Zajema tudi obveščenost na področju javnega naročanja. Izhaja 1x mesečno.


Javni sektor


E-časopis Javni sektor vas obvešča o spremembah in novostih z davčnega, računovodskega, kadrovskega in pravnega vidika, pomembnih za javni sektor. Izhaja 1x mesečno.


Poslovanje s tujino


E-časopis Poslovanje s tujino je vaš pomemben pripomoček pri iskanju gospodarskih, davčno-računovodskih in pravnih novosti s področja poslovanja s tujino. Izhaja 1x mesečno.


Samostojni podjetnik


E-časopis Samostojni podjetnik vam prinaša aktualne novice o spremembah in novostih na področju poslovanja samostojnega podjetnika. Izhaja 1x mesečno.


VDU obveščevalec


E-časopis VDU obveščevalec vas seznanja o novih video seminarjih in strokovnih gradivih, s katerimi se lahko v vašem podjetju izobražujete na platformi www.vdu.si. Izhaja 1x mesečno.


Tajnica, prosim?


E-časopis Tajnica, prosim? je namenjen poslovnim sekretarkam, ki želijo biti na tekočem z novostmi na področju učinkovite poslovne komunikacije. Izhaja 1x mesečno.


Gradbeništvo in nepremičnine


E-časopis Gradbeništvo in nepremičnine vam prinaša izbor novosti in sprememb, pomembnih za gradbeni in nepremičninski sektor. Izhaja 1x mesečno.


Trženje in prodaja


E-časopis Trženje in prodaja vam prinaša izbor novosti in sprememb zakonodaje v trgovinski dejavnosti. Izhaja 1x mesečno.


Koledar seminarjev


E-časopis Koledar seminarjev vas obvešča o ponudbi strokovnih seminarjev in konferenc, ki jih v večjih slovenskih mestih organizira založba Verlag Dashöfer. Izhaja 1x mesečno.


Zakonodaja on-line


E-časopis Zakonodaja on-line vas obvešča o aktualnih spremembah slovenske zakonodaje na področju davkov, računovodstva, obračunavanja plač, personalistike in menedžmenta v gospodarstvu in javnem sektorju. Izhaja 1x mesečno.


Podatki za registracijo


Polja, označena z * so obvezna.

Strinjam se z uporabo podatkov za navedene namene s strani podjetja Verlag Dashofer, založba d.o.o..

Želimo vas pravočasno obveščati in vam zagotavljati prave rešitve, zato vas prosimo, da s podpisom potrdite, da vas lahko po izbranih komunikacijskih kanalih, tj. po pošti, elektronski pošti in / ali telefonu obveščamo o novostih, ugodnostih, dogodkih in izobraževanjih ter vam zagotavljamo aktualne informacije z izbranega področja.

Soglasje se lahko kadarkoli prekliče, tako da se pošlje zahtevek na e-poštni naslov info@dashofer.si ali pisno zahtevo na naslov založbe Verlag Dashöfer, založba, d.o.o, Dunajska cesta 21, 1000 SI-Ljubljana.

Izjava varstva osebnih podatkov po 13. členu Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR) - z namenom obveščanja o novostih, ponudbah in dogodkih založbe  ter zagotavljanja kakovosti in aktualnosti informacij obdelujemo v založbi vaše osebne podatke.

 Podjetje Verlag Dashofer, založba, zbira in obdeluje naslednje vrste osebnih podatkov:

 • ime in priimek naročnika/udeleženca,  fizična oseba / naziv podjetja za pravne osebe;
 • opis pozicije naročnika (delovno mesto);
 • naslov prebivališča / sedež podjetja za pravne osebe;
 • telefonsko številko, mobilno številko in elektronsko pošto;
 • davčno številko za fizične osebe / davčno in matično številko za podjetja;
 • podatke o transakcijskem računu za vzpostavitev plačevanja storitev operaterja preko eRačuna ali Direktne bremenitve.

Za kaj se uporabljajo podatki?

Podatki se obdelujejo za namene:

 • dostavljanje dokumentov v zvezi z naročenimi izdelki in storitvami (dostava produktov/izdelkov, obračun storitev založbe, glasila in novice o naročenih izdelkih);
 • redno obveščanje - strokovni brezplačni e-časopisi, informacije o terminih webinarjev in klepetalnic, ki so del naročniških paketov;
 • boljša ciljna usmerjenost za pošiljanje sporočil in novic o drugih izdelkih in ugodnostih v naši ponudbi;
 • zvišanje kakovosti naših izdelkov in storitev;
 • za potrebe analiz založbe in meritve, s ciljem ugotovitve uporabe naših produktov.

Osebni podatki se ne prenašajo ali posredujejo v tretjo državo ali mednarodno organizacijo.