Verlag Dashöfer eČasopisi Seminarji Konference
Registracija na brezplačni e-časopis
Input:

Kaj so e-časopisi?

Dovolite, da spremembe v zakonodaji za vas spremljamo v uredništvih založbe Verlag Dashöfer. S pomočjo brezplačnih e-časopisov boste enkrat mesečno prejeli informacije o zakonskih spremembah, novih primerih iz prakse in opozorilih na posebnosti z različnih področij.

Zakaj se registrirati?

Registracija na e-časopis je brezplačna, omogoča pa vam stalno obveščenost na različnih strokovnih področjih. S seznama izberite e-časopise s področij, ki vas zanimajo, in se v spodnjem obrazcu nanje naročite.

Na katere e-časopise se lahko naročite?


Davki in računovodstvo


E-časopis Davki in računovodstvo vas obvešča o novostih in spremembah v zakonodaji, ki ureja področje dohodnine, DDPO, DDV, drugih dajatev in računovodstva. Izhaja 1x mesečno.


Obračun plač in personalistika


E-časopis Obračun plač in personalistika vam prinaša izbor aktualnih informacij s področja obračunavanja dohodka iz zaposlitve, delovnega prava ter varnosti in zdravja na delovnem mestu. Izhaja 1x mesečno.


Pravna pisarna


E-časopis Pravna pisarna je vaš obveščevalec na področju pravno pravilnega in učinkovitega poslovanja podjetja. Zajema tudi obveščenost na področju javnega naročanja. Izhaja 1x mesečno.


Javni sektor


E-časopis Javni sektor vas obvešča o spremembah in novostih z davčnega, računovodskega, kadrovskega in pravnega vidika, pomembnih za javni sektor. Izhaja 1x mesečno.


Poslovanje s tujino


E-časopis Poslovanje s tujino je vaš pomemben pripomoček pri iskanju gospodarskih, davčno-računovodskih in pravnih novosti s področja poslovanja s tujino. Izhaja 1x mesečno.


Samostojni podjetnik


E-časopis Samostojni podjetnik vam prinaša aktualne novice o spremembah in novostih na področju poslovanja samostojnega podjetnika. Izhaja 1x mesečno.


VDU obveščevalec


E-časopis VDU obveščevalec vas seznanja o novih video seminarjih in strokovnih gradivih, s katerimi se lahko v vašem podjetju izobražujete na platformi www.vdu.si. Izhaja 1x mesečno.


Tajnica, prosim?


E-časopis Tajnica, prosim? je namenjen poslovnim sekretarkam, ki želijo biti na tekočem z novostmi na področju učinkovite poslovne komunikacije. Izhaja 1x mesečno.


Gradbeništvo in nepremičnine


E-časopis Gradbeništvo in nepremičnine vam prinaša izbor novosti in sprememb, pomembnih za gradbeni in nepremičninski sektor. Izhaja 1x mesečno.


Varno poslovanje na trgu


E-časopis Varno poslovanje na trgu vam prinaša izbor novosti in sprememb zakonodaje, ki so v pristojnosti Tržnega inšpektorata Republike Slovenije. Izhaja 1x mesečno.


Trženje in prodaja


E-časopis Trženje in prodaja vam prinaša izbor novosti in sprememb zakonodaje v trgovinski dejavnosti. Izhaja 1x mesečno.


Koledar seminarjev


E-časopis Koledar seminarjev vas obvešča o ponudbi strokovnih seminarjev in konferenc, ki jih v večjih slovenskih mestih organizira založba Verlag Dashöfer. Izhaja 1x mesečno.


Zakonodaja on-line


E-časopis Zakonodaja on-line vas obvešča o aktualnih spremembah slovenske zakonodaje na področju davkov, računovodstva, obračunavanja plač, personalistike in menedžmenta v gospodarstvu in javnem sektorju. Izhaja 1x mesečno.


Podatki za registracijo


Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja.

*Polja, označena z *, so obvezna. Po oddaji registracije vam bomo na vaš elektronski naslov pošiljali aktualne informacije s področja, ki ste ga izbrali.
Navedeni podatki se lahko uporabijo za marketinško raziskavo in sklepanje poslov za obstoječe proizvode oz. storitve ali za druge medije v skupini Verlag Dashöfer in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke lahko kadarkoli na Vašo zahtevo spremenimo ali izbrišemo. Strinjam se s pogoji, navedenimi v registraciji. Po zaključku registracije bo na Vaš mail avtomatično poslano potrditveno sporočilo, kjer bo navedeno tudi Vaše uporabniško ime in geslo. Prosimo, da na sporočilo ne odgovarjate.